کرم های آبرسان با جذب آب در سلول های پوستی باعث می شوند آنها حجیم تر به نظر رسیده و خطوط ریز پوستی و چین و چروک ها کمتر نمایان شوند، در حالی که یک کرم مرطوب کننده به حفظ رطوبت در سلول های پوست کمک کرده و آنها را هیدراته نگه میدارد.
تفاوت بین کرم آبرسان و مرطوب کننده چیست ؟
بدون دیدگاه
برای داشتن پوستی جوان و سالم باید به آن رسیدگی کرد. اهمیت داشتن روتین پوستی در اینجا مشخص میشود. استفاده از کرم آبرسان و مرطوب کننده یکی از آن کارهایی است که همیشه باعث کمک به تامین و حفظ رطوبت مورد نیاز سلول های پوستی و حجیم تر و شاداب تر نشان دادن آنها شده و علاوه بر جلوگیری از خشکی پوست، مانع بروز چین و چروک و خطوط ریز نیز میشود. شاید در نگاه اول 2 کرم آبرسان و مرطوب کننده، مشابه هم باشند اما در عملکرد کاملا متفاوت هستند.
جدا از ترکیبات و بافت، فرق قابل توجه دیگری که بین آنها وجود دارد این است که کرم های آبرسان با تامین آب مورد نیاز سلول های پوستی، باعث چاق تر نشان دادن پوست و کاهش چین و چروک های ریز شده و کرم های مرطوب کننده برای سد کردن و کمک به دوام و ماندگاری این آب تزریق شده به پوست عمل میکنند.
خرید کرم آبرسان و مرطوب کننده و استفاده از آنها فارغ از تایپ پوستی، برای همه افراد لازم است. تمام رطوبت مورد نیاز پوست را نمیتوان با خوردن آب یا تغذیه درست تامین کرد. به همین دلیل باید به سراغ خرید محصولات پوستی رفت. در ادامه مطلب به مقایسه و بررسی تفاوت های بین کرم آبرسان و مرطوب کننده و لزوم استفاده از هرکدام به صورت تخصصی پرداخته شده است. لطفا تا انتها همراه ما باشید.
بررسی و مقایسه کرم های آبرسان و مرطوب کننده
|
||
مرطوب کننده | آبرسان | |
بر پایه | روغن، آب و … | آب |
عملکرد | حفظ رطوبت پوست و جلوگیری از تبخیر آن | آب رسانی به سلول های پوستی |
مواد تشکیل دهنده | روغن های معدنی و گیاهی مانند نارگیل، بادام، جوجوبا، درخت چای، شی باتر | اسید هیالورونیک، گلیسیرین، آلوئه ورا، عسل |
مناسب | انواع پوست | انواع پوست |
بافت | کرمی و غلیظ تر نسبت به آبرسان ها | ژلی و سبک تر نسبت به کرم های مرطوی کننده |
مزایا | ایجاد نرمی و جلوگیری از خشکی پوست | درخشان و شفاف کننده، جلوگیری از ایجاد چین و چروک |
مرطوب کننده چیست؟
مرطوب کننده ها محصولاتی با بافت کرمی و سفید رنگ، حاوی روغن، چربی، ترکیبات جاذب و نگهدارنده رطوبت بوده که با ایجاد یک لایه اضافی روی پوست قادر به حفظ رطوبت و جلوگیری از خروج آن هستند. بنابراین اگر با پوست خشک مبارزه می کنید، یک مرطوب کننده غلیظ با مواد مغذی عمیق بهترین راه حل است. مزایای کرم مرطوب کننده به حدی زیاد است که استفاده از آن در 2 نوبت و در روتین پوستی صبح و شب توصیه شده است.
استفاده از این محصول برای تمامی تایپ های پوستی لازم است. فقط افرادی که پوست چرب دارند ترجیحا از کرم های مرطوب کننده با بافت سبک تر و بر پایه آب استفاده کنند، زیرا کرم های معمولی روغن و چربی مازاد پوست آنها را بیشتر میکند.
آبرسان یا هیدراتور چیست؟
کرم آبرسان نیز نوعی دیگری از محصولات مراقبت از پوست است که بافتی تقریبا ژلی و بی رنگ داشته و به واسطه مواد تشکیل دهنده ای که دارد، به پوست آب اضافه کرده و باعث جریان بهتر آن در سلول ها میشود. این کرم با جبران و ترمیم سطوح از دست رفته هیدراتاسیون، به پوست خشک شده آبرسانی فوری و ماندگار داده و به درخشش دوباره آن کمک می کند.
با توجه به تنوع بالای کرم های مرطوب کننده و آبرسان موجود در بازار، تعیین اینکه کدام محصولات کارآمد هستند میتواند کمی سخت باشد. این محصولات در شکل های مختلفی اعم از کرم، ژل، لوسیون و .. ارائه میشوند اما باید بدایند که شکل ظاهری آنها تاثیری در عملکردشان نمیگذارد. همواره باید به مواد تشکیل دهنده و فرمولاسیون محصول توجه داشت. یک مرطوب کننده یا آبرسان ایدهآل باید بدون رنگ، غیر حساسیت زا و آزمایش شده درماتولوژیک باشد.
10 فرق آبرسان با مرطوب کننده چیست؟
در نگاه کلی هدف کرم های آبرسان و مرطوب کننده جلوگیری از کم آبی و خشکی پوست است، اما برای اینکار هرکدام از روش خاص خود استفاده میکنند. میزان هیدراته کردن پوست تا حد زیادی به تایپ آن (چرب، خشک، معمولی، مختلط و …) بستگی دارد. در واقع با استفاده از این محصولات یک سد طبیعی روی سطح پوست ایجاد شده که از نفوذ و آسیب عوامل استرس زای خارجی مانند آلودگی، باکتری ها و رادیکال های آزاد موجود در هوا جلوگیری می کند.
همانطور که میدانید یکی از علل ایجاد چین و چروک و خطوط ریز، خشکی پوست است که با انجام عملیات آبرسانی و مرطوب کنندگی این اجازه را میدهیم که آب به درون سلولها رفته و آنها حجیم تر کند که همین باعث ایجاد ظاهری صاف و جوان تر میشود.
اگرچه هر دو محصول به نرمی، لطافت، شادابی و جوانی پوست شما کمک می کنند، اما در واقع تفاوت های کلیدی بین آبرسان و مرطوب کننده وجود دارد. استفاده از یک آبرسان موضعی حاوی گلیسیرین یا اسید هیالورونیک، آب لازم را به سلول ها رسانده، رطوبت آنها را بهبود می بخشد و به صاف شدن ظاهر چین و چروک کمک می کند. اما مرطوب کننده ها به روشی بسیار متفاوت عمل می کنند.
به جای اینکه سلول های شما را با آب خیس کنند، به ماندگاری رطوبتی که از قبل وجود داشته کمک می کنند. دانستن تفاوت بین محصولاتی که آبرسان و مرطوب کننده هستند، کلید ایجاد یک روال مراقبت از پوست موثر برای محافظت از آن است. اگر بخواهیم به صورت خلاصه و دقیق تر به تفاوت های بین آبرسان با مرطوب کننده بپردازیم، میتوان به این 10 مورد اشاره کرد.
- کرم آبرسان برای تزریق آب به سلول های پوستی و کرم مرطوب کننده برای حفظ آن و جلوگیری از تبخیر رطوبت پوست، مورد استفاده قرار میگیرد.
- در روتین پوستی ابتدا باید از کرم آبرسان و سپس مرطوب کننده استفاده کرد.
- برای تاثیرپذیری بیشتر ترجیحا کرم آبرسان را روی پوست نم دار زده و با فاصله کمی از آن مرطوب کننده خود را استفاده کنید.
- از سن 18 سالگی استفاده از هر 2 محصول توصیه میشود.
- هر دو کرم آبرسان و مرطوب کننده دارای بافتی ژلی، فلوئیدی، کرمی و سفید رنگ هستند.
- استفاده از هر 2 نوع کرم برای انواع تایپ پوستی لازم و ضروری است.
- ترجیحا تایپ پوستی چرب از مرطوب کننده های برپایه آب، تایپ خشک از بافت های غلیظ تر، تایپ حساس از کرم های فاقد عطر و الکل و ضد حساسیت استفاده کنند.
- اهمیت استفاده از آبرسان در پوست های خشک چندین برابر است.
- کرم های آبرسان حاوی اسید هیالورونیک و گلیسیرین بوده و کرم های مرطوب کننده حاوی انواع روغن های گیاهی و معدنی میباشند.
- کرم آبرسان شفاف کننده پوست و دارای خواص ضد چروک بوده و کرم مرطوب کننده باعث ایجاد نرمی و لطافت بیشتر پوست میشود.
زمان استفاده از کرم مرطوب کننده و آبرسان
جدا از اینکه استفاده از این دو محصول را در روتین پوستی روزانه نباید فراموش کرد، برای اینکه بدانید چه زمانی از آبرسان و چه زمانی از مرطوب کننده باید استفاده کرد همیشه این قاعده کلی را به یاد داشته باشید که اگر پوست صورت، پوسته پوسته به نظر می رسد، این امکان وجود دارد که سد محافظ طبیعی پوست شما آسیب دیده باشد.
با بکارگیری از یک مرطوب کننده قوی لایه محافظ را دوباره هیدراته و بازسازی کنید. هم چنین اگر وقتی در آینه خیره میشوید، چهرهای کدر با خطوط ظریف و چین و چروک های مشخص مشاهده کردید، به احتمال زیاد کم آبی بدن دلیل آن است و باید به سراغ کرم های آبرسان بروید. لزوماً برای حل مشکل کم آبی بدن نیازی به کرم های غلیظ ندارید. فقط کافی است از محصولی استفاده کنید که با موادی مانند هیالورونیک اسید یا اسکوالان فرموله شده باشد تا پوست را حجیم، صاف و ترمیم کند.
پوست کم آب؛ خشک، کدر و دارای خطوط و چین و چروک های ظریف بوده و حس سفتی، کشیدگی یا خارش را به افراد میدهد. سرمهای قوی یا آبرسان های حاوی موادی مانند اسید هیالورونیک یک ماده عالی برای مقابله با کم آبی بدن در سطوح عمیق است. لازم به ذکر است که افراد با هر نوع تایپ پوستی نیاز به استفاده از مرطوب کننده را دارند، حتی اگر پوست مستعد آکنه یا چرب داشته باشند. یک مرطوب کننده برای حفظ سطح آب پوست ضروری بوده و این تصور که مرطوب کننده باعث بروز جوش میشود اشتباه است.
استفاده هم زمان از این دو محصول هیچ مانعی ندارد فقط توجه داشته باشید که ابتدا از آبرسان و سپس از مرطوب کننده استفاده کنید. حتی هستند محصولاتی که هر 2 ویژگی را داشته باشند. معمولا تهیه محصولات چند منظوره از جهت حمل و استفاده، کاربرد راحتتری دارند. مانند تینت لب که هم برای رنگ دهی به لب ها به عنوان رژلب و هم برای رنگ دهی به گونه ها به عنوان رژگونه استفاده میشود .
جمع بندی:
تغذیه مناسب علاوه بر حفظ سلامت جسمانی به جوان نگه داشتن پوست شما نیز کمک میکند. بهترین حالت این است که پوست خود را از بیرون و داخل هیدراته کنید. مصرف میوه هایی مانند هندوانه، خیار، توت فرنگی یا دانه های حاوی روغن های طبیعی مانند آجیل میتواند در آبرسانی به پوست موثر باشد. نوشیدن آب و مایعات سالم در طول روز در کنار استفاده از محصولات مراقبت پوستی مانند کرم های مرطوب کننده و آبرسان میتواند به مرطوب نگه داشتن و جلوگیری از خشکی پوست کمک فراوانی کنند.
سوالات متداول:
آیا مرطوب کننده همان آبرسان است؟
اصطلاحات مرطوب کننده و آبرسان اغلب در صنعت زیبایی به جای یکدیگر استفاده می شوند. اما این محصولات در بافت، مواد تشکیل دهنده و حتی عملکرد تفاوت هایی باهم دارند. در بیانی ساده، آبرسان ها مسئولیت آب رسانی به پوست را بر عهده دارند، در حالی که مرطوب کننده ها حاوی روغن هایی هستند که به حفظ رطوبت و جلوگیری از خشکی پوست کمک می کنند.
آبرسان یا مرطوب کننده؛ کدام یک بهتر است؟
اولین دیدگاه را ثبت کنید